1.1.2008

Uusi vuosi, uudet kengät

Koekävelin uudet maihinnousukenkäni äsken Kumpulan metsässä ja kaduilla. Ostin edelliset kenkäni vuonna 2000 Helsingin loskakeleihin suivaantuneena (herrasmies käyttäisi toki kalosseja), ja vasta nyt toisen kengän korko alkoi olla häiritsevän kulunut. Kestäisivätpä tavallisetkin jalkineet kahdeksan vuotta!

Tämä ”Taistelijan jalkine 2005” näyttää nimestään huolimatta vähemmän militaristiselta kuin edeltäjänsä: sotasaappaan kulmikas kolhous on vaihtunut tavallisen modernin työjalkineen pyöreisiin muotoihin. Selviääköhän uusi kenkäparini ehjänä vuoteen 2016?

Selattuani vuoden 2007 blogiraapustuksiani huomaan kirjoittaneeni ohjelmistotuotannosta ja muutenkin työasioistani Philipsillä vähemmän kuin ajattelin. Mehevä tarinointi on tietysti vähän hankalaa, kun mitään luottamuksellisia tietoja ei halua paljastaa. Pitääkö bloggaajankin antaa uudenvuodenlupaus? Jos pitää, lupaan tehdä tänä vuonna vihdoinkin jotain mielenkiintoista ja kertoa siitä sinullekin, arvon lukijani. Hyvää uutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Pitänee ilmoittautua :-) Eksyin blogiisi kieliteknologian perässä (aloitin opinnot syksyllä) ja tykkäsin jutuistasi kovasti, niinpä olen päivityksiä seuraillut - joskin aika harvakseltaan niitä näyttää tulevan :-) Kenkäjutut ovat kyllä myös aina asiaa, eikä niistä voi koskaan kirjoittaa liikaa. Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Haa, lukija! Kieliteknologiayhteyteni ovat nykyään vähän satunnaisia, ja lisäksi olen tainnut laiskana jättää kirjoittamatta sellaisistakin aiheista, joista olisi ollut sanottavaa. Aina voisi tietysti jatkaa Eläkeläinen muistelee -sarjaa.

    Menestystä opinnoillesi!

    VastaaPoista